Skip to main content

Kvalitet

Kvalitetsprodukter

HåndværkerVinduet er tilsluttet DVV, Dansk Vindues Verifikation, og er derfor underlagt meget strenge krav til kvalitet af træ og beslag. Maskinparken er under konstant udvikling, men betjenes altid af faglærte tømrere eller maskinsnedkere.

Nem sammenligning

Alle producenter, der er tilsluttet DVV, skal leve op til de samme kvalitetskrav. Derfor bliver fx prissammenligningerne mere reelle, idet alle, der producerer efter DVV normerne, anvender den samme trækvalitet.

Fyrretræ

Vores fyrretræsprodukter er fremstillet af nordisk fyrretræ med stor kerneandel.

Når vi har valgt at anvende nordisk fyrretræ, hænger det nøje sammen med den tradition, der er for netop at anvende denne træsort til fremstilling af vinduer og døre i Danmark.

Mahogni

Vores mahogniprodukter i vinduer og døre er fremstillet af sipo-mahogni, som fra naturens side har et meget højt indhold af forskellige olier og salte, som gør træet yderst modstandsdygtig overfor angreb af råd og svamp. Vi har valgt sipo-mahogni, fordi den er meget ensartet i farven og har en meget høj vægtfylde.

HåndværkerVinduet anvender udelukkende kvalitetsmahogni fra områder med lovlig fældning og eksport.

Træ/alu. – COTO

Vores træ/alu.-vinduer er indvendigt fremstillet af fingerskaret træ uden knaster og med meget høj kerneandel. Mellemstykket er i højtisolerende og vedligeholdelsesfrit komposit. Udvendig er i vedligeholdelsesfrit aluminium.

Alu.-profilen tilbydes i 9 forskellige standardfarver. De kan også fås i andre RAL-farver og granitfarver mod et tillæg.

Træ/alu. – Coverline

Her kombineres det bedste fra vores træ vinduer og døre med en pulverlakeret klimaskærm af aluminium udvendig.

Alle profiler er udført så de til forveksling ligner traditionelle træ vinduer og døre.

Vinduer er med 3 lag glas og dermed energi A-mærket.