Skip to main content

Om os

Det er meget væsentligt for os, at vi kan stå 100% inde for alle vores produkter. Derfor er virksomheden i sin helhed, og hver enkel medarbejder hele tiden under udvikling – både rent håndværksfagligt, men også rent visionært og kunstnerisk.

Standard- og specialproduktioner i høj kvalitet

HåndværkerVinduet laver både standard- og specialproduktioner af vinduer og døre – det vil sige, at du hos os kan få ét helt specifikt produkt eller et større antal – lige som du ønsker det.

Håndværk gennem generationer

Vi er en familiedrevet virksomhed, hvor generationerne når helt tilbage til 1907. Det betyder, at der bag håndværkernes vision og faglighed er en værdifuld erfaring, som gennem årerne har udviklet sig og er blevet opdateret i takt med tiden.

I dag beskæftiger HåndværkerVinduet 12 faglærte svende og 1 lærling. Vores medarbejdere er håndplukkede og veluddannede folk.

Kundetilfredshed

Vores fokus er helt målrettet på højkvalitetsprodukter samt kundetilfredshed. Når du kontakter os, vil du altid blive mødt af en vores tre medarbejdere i administrationen – derfor vil du blive betjent på professionel, tilstedeværende og engageret vis, om der er tale om en ny eller igangværende ordre.

Vi er tilsluttet DVV, Dansk Vindues Verifikation, og er derfor underlagt meget strenge krav til kvalitet af træ og beslag.

Se video om HåndværkerVinduet